Frequently asked questions

#demo.question.question1#


#demo.question.question1.answer1#
#demo.question.question2#


#demo.question.question2.answer1#

  1. #demo.question.question2.answer2#
  2. #demo.question.question2.answer3#
  3. #demo.question.question2.answer4#
  4. #demo.question.question2.answer5#
#demo.question.question3#


#demo.question.question3.answer0#

  1. #demo.question.question3.answer1#
  2. #demo.question.question3.answer2#
  3. #demo.question.question3.answer3#
  4. #demo.question.question3.answer4#
  5. #demo.question.question3.answer5#
#demo.question.question4#


#demo.question.question4.answer1#

Frequently asked questions

KUPOVINA

Koliko košta PA.SET?


Aktuelnu cenu PA.SET za Vaš model klavijature možete pronaći u našoj online prodavnici - SHOP.
Zašto je iznos veći od navedene cene?


Cene u prodavnici si izražene bez poreza koji se obračunava na svaki kupljeni proizvod. Na cenu svakog kupljenog proizvoda automatski se dodaje DST (digital sales tax) u iznosu od 5% za svaki digitalni proizvod, odnosno 20% (VAT) poreza na dodatu vrednost za svaki fizički proizvod. Konačni iznos je zbir cene i obračutanog odgovarajućeg poreza, u zavisnosti od toga da li je proizvod koji ste kupili je digitalni ili fizički.
Da li mogu da poručim PA.SET iz svoje zemlje?


Da! PA.SET se može kupiti iz bilo koje zemlje i dostavlja se digitalno u roku od 48 časova od kupovine. Vreme dostave može biti korigovano u vreme državnih i verskih praznika i neradnih dana. Obaveštenje o neradnim danima će biti objavljeno na našoj internet stranici u odeljku vesti - NEWS.
Šta ako nisam zadovoljan kupljenim proizvodom?


Ukusi su različiti. Prevashodno, savetujemo Vam da pročitate najčešće postavljana pitanja u FAQ sekciji, te pogledate prezentacije PA.SET-a na našem zvaničnom YouTube kanalu, kao i na našim društvenim mrežama. Dodatno, preporučujemo Vam da se raspitate o mogućnostima PA.SET-a kao i da pogledate listu sadržaja pre donošenja odluke o kupovini PA.SET-a.

Potrebno je vreme da se naviknete na novi zvuk i nove mogućnosti, pa je poželjno da isprobate sve mogućnosti pre formiranja konačnog utiska. PA Production će blagovremeno distribuirati ažuriranje (nadogradnju) postojećeg PA.SET-a koji će takođe biti dostavljen kupcima u digitalnoj formi.
PA.SET je zaštićen i kodira se prema serijskom broju Vaše klavijature. Svaka kupovina je konačna i refundacija nije moguća, stoga preporučujemo da uzmete naše preporuke u obzir pre izvršenja kupovine.
Zašto ne može da se kopira i napravi BACK UP?


Nije moguće napraviti back up, zato što je PA.SET zaštićen od mogućnosti kopiranja i neovlašćenog distribuiranja. Takođe, jedan PA.SET nije moguće učitati na više klavijatura istog modela, jer se svaki PA.SET programira prema serijskom broju Vaše klavijature. Ukoliko je iz bilo kog razloga potrebno izvršiti back up, molimo Vas da kontaktirate PA Production putem našeg zvaničnog mejla i zatražite pomoć. Nakon izvršenog procesa i utvrđivanja činjeničnog stanja PA Production Vam može izdati novi PA SET, ali isključivo za klavijaturu sa serijskim brojem za koju je PA.SET prvobitno kupljen i čiji je serijski broj naveden prilikom kupovine.

PA.SET SERIJSKI BROJ